Ring til os: 43 96 60 63

Medlem af Byg Garanti​

Eksperter i Velfac vinduer​

Energioptimering af din bolig​

Profil

Vestegnens Vinduer A/S er et kvalitetsbevidst firma med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede tømrervirksomhed fra adressen, i Herstedøster Landsby, i år 1815. 


Familien begyndte at drive tømrervirksomhed fra Herstedøstergade 16. Virksomheden drives af Bjarne Kahr Hansen, som er 6. generation af tømremestre i lige linie, der har drevet tømrervirksomhed fra adressen.

Igennem alle årene har den håndværksmæssige kvalitet og hensyntagen til kunden været altafgørende for virksomhedens beståen og i sidste ende brødet til familien. I dag drives virksomheden efter moderne principper med veluddannede medarbejdere, og med rødder i de gamle traditioner for håndværksmæssig kvalitet og stoltheden i veludført arbejde.

Virksomheden udfører alt indenfor vinduer og døre - lige fra reparation af en dør til komplette energi-renoveringer. Vestegnens Vinduer A/S har mange tilfredse kunder blandt private og virksomheder og har gennem årene opbygget stor erfaring inden for faget.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

​Få et uforpligtende besøg

​Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestegnens Vinduer  /  CVR: 29612536  /  Herstedøstergade 16, 2620 Albertslund  /  Telefon: 43 96 60 63 /  E-mail: bh@bhbyg.dk