Medlem af Byg Garanti​

Eksperter i Velfac vinduer​

Energioptimering af din bolig​

Ring til os:

40 10 60 63

Profil

Vestegnens Vinduer er et kvalitetsbevidst firma med med veluddannede​medarbejdere, som er sprunget ud af en gammel håndværksfamilie, fra Herstedøstergade 16 i 1815.


Familien begyndte at drive tømrervirksomhed fra Herstedøstergade 16. Virksomheden drives nu af Bjarne Hansen, som er 6. generation af tømremestre i lige linie, der har drevet tømrervirksomhed fra adressen.

Igennem alle årene har den håndværksmæssige kvalitet og hensyntagen til kunden været altafgørende for virksomhedens beståen og i sidste ende brødet til familien.

I dag drives firmaet efter moderne principper, dog med rødder i de gamle traditioner for håndværksmæssig kvalitet og stoltheden i veludført arbejde.

Firmaet udfører alt indenfor vinduer og døre lige fra reparation af en dør til komplette energirenoveringer i enfamiliehuse og andelsboliger.

Firmaet har mange tilfredse kunder blandt private og virksomheder i lokalområdet og har gennem årene opbygget stor erfaring inden for vores fag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

​Få et uforpligtende besøg

​Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestegnens Vinduer  /  CVR: 29612536  /  Herstedøstergade 16, 2620 Albertslund  /  Telefon: 40 10 60 63  /  E-mail: bh@bhbyg.dk