Om Vestegnens Vinduer v/ Tømrermester Bjarne F. K. Hansen - Velfac Vinduesmester

Vi er en kvalitetsbevidst tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftning af døre og vinduer. Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede tømrervirksomhed fra adressen, i Herstedøster Landsby, i år 1815.

Vestegnens Vinduer A/S drives af Tømrermester Bjarne F. K. Hansen, som er 6. generation af tømrermestre i lige linje, der har drevet tømrervirksomhed fra adressen. Tømrermester Bjarne F. K. Hansen startede sin virksomhed fra adressen i Herstedøster Landsby i 1994 og har de sidste mange år specialiseret sig som Velfac Vinduesmester

Siden år 1815 har den håndværksmæssige kvalitet og hensyntagen til kunden været altafgørende for virksomhedens beståen og i sidste ende brødet til familien. I dag drives tømrervirksomheden efter moderne principper med veluddannede medarbejdere, og med rødder i de gamle traditioner for håndværksmæssig kvalitet og stoltheden i veludført arbejde.​

Tømrermester med speciale i vinduer og døre fra Velfac

Vestegnens Vinduer A/S er Danmarks største Velfac Vinduesmester og har været Velfac Vinduesmester, siden det blev muligt i 2005. Virksomheden udfører alt indenfor vinduer og døre - lige fra et enkelt vindue til komplette energi-renoveringer. Vestegnens Vinduer A/S har mange tilfredse og tilbagevendende kunder blandt private og virksomheder i Hovedstadsområdet og har gennem årene opbygget stor erfaring og ekspertise inden for faget.

Vestegnens Vinduer A/S har mange kunder i lokalområdet, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj, Rødovre og Ballerup, men har også mange kunder i resten af Hovedstadsområdet og i Nordsjælland.

Ønsker du et uforpligtende besøg, med rådgivning om valg af Velfac vinduer der passer perfekt til dit hjem, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, på telefon: 43 96 60 63 eller på mail: bh@bhbyg.dk.

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.