Velfac vinduer i højeste kvalitet

Vi monterer kvalitetsvinduer hjemme ved dig

Hvis du skal have monteret nye vinduer i din bolig, så kan vi som erfarne vindueseksperter varmt anbefale Velfac vinduer. 

I vores optik er Velfac de bedste og flotteste vinduer på markedet, og vi monterer dem i alle slags huse. Har du gamle, utætte vinduer, som trænger til at blive skiftet ud, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi udskifter glædeligt vinduer for både private boligejere, boligforeninger og erhverv.

Vores tømrermester​ tilbyder et stort udvalg af Velfac løsninger, blandt andet Velfac 200 Energy, der kræver minimal vedligeholdelse, og vi står klar til at rådgive dig, så du opnår det bedste resultat til dit hjem. Vi kan levere og montere Velfac vinduer i og omkring Nordsjælland og København, eksempelvis i Brøndby, Albertslund og Glostrup.

Vi rådgiver dig om vinduer efter dit behov. Der er bl.a. mulighed for at få soldæmpende glas, lydglas, vendbare vinduer og ekstra sikkerhed. Og så kan vi yde energivejledning, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan spare på energiregnskabet med de rigtige vinduer og ruder.

Vi har vinduer til alle slags huse

Hos Vestegnens Vinduer er vi Danmarks største Velfac Vinduesmester. Det betyder, at vi har ekspertisen og vinduerne til at montere en række forskellige Velfac vinduer, herunder:

Samtidig har vi erfaring med at installere de forskellige vinduer i flere designerhuse, blandt andet:

  • Myresjöhuse
  • Johan Christensen huse
  • Unic-119 huse
  • Rækkehuse

Afhængigt af hvilken type bolig du har, kan forskellige Velfac vinduer være bedst til lige præcist dit hjem. Derfor rådgiver vi dig selvfølgelig gerne, så du får den bedst mulige løsning.​

Bestil dine Velfac vinduer hos os

Hos Vestegnens Vinduer A/S er vi certificeret Velfac Vinduesmester, og altså specialister i at montere alle Velfac vinduer. Det har vi været siden, det blev muligt i 2005. Vi ved derfor alt, der er at vide om Velfac vinduer, og som Danmarks største Velfac Vinduesmester anbefaler vi deres kvalitetsvinduer, som både er langtidsholdbare og unikt designet.

Kontakt os og få et tilbud

​Hvis du kunne tænke dig en uforpligtende pris på at få monteret Velfac vinduer hjemme ved dig, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon 43 96 60 63, eller skriv til bh@bhbyg.dk. Så kan vi hjælpe dig med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre i din bolig.​ Du kan også læse mere om Velfac vinduer på deres egen hjemmeside.

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.