Velfac vinduer er i højeste kvalitet - Luk lyset ind!

Skal du have nye vinduer i din bolig, kan vi varmt anbefale Velfac vinduer. I vores optik er Velfac de bedste og flotteste vinduer på markedet, som vi dagligt monterer i alle slags boliger. Har du ældre, utætte vinduer, som trænger til at blive skiftet ud, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet Velfac 200 Energy, som er vedligeholdelsesfri vinduer, der ikke skal males eller plejes overhovedet. Vi giver 10 års garanti på alle Velfac vinduer, hvilket giver dig sikkerhed for, at det er kvalitet, der holder. Vi kan klare selve udskiftning på en uge (5 arbejdsdage) - naturligvis afhængigt af, hvor mange det drejer sig om.

Vi rådgiver dig om vinduer efter dit behov. Der er bl.a. mulighed for at få soldæmpende glas, lydglas, vendbare vinduer og ekstra sikkerhed.

Du har mange muligheder for tilpasning af din vindues løsning. Vi står klar til at rådgive, så du opnår det bedste resultat til dit hjem.​

Velfac vinduer til alle slags huse: 

Afhængigt af hvilken type bolig du har, vil vi anbefale et af ovenstående systemer, som vi selvfølgelig vil uddybe overfor dig ved et uforpligtende besøg.

Har du gamle vinduer, der ikke er tidssvarende, oplever du sikkert, at dit energiforbrug er højere, end hvad det er i et nyere hus. Det kan blandt andet skyldes utætte vinduer, som ikke er energi-optimerede og i stand til at holde på varmen. Det får du med Velfac vinduer, som skaber et bedre indeklima og sparer dig som boligejer for spildte penge på varmebudgettet.

Bestil dine Velfac vinduer hos os

Hos Vestegnens Vinduer A/S er vi certificerede Velfac Vinduesmester, som er specialister i at håndtere alle Velfac vinduer.  Det har vi været siden det var muligt at blive Velfac Vinduesmester i 2005. Der er en grund til, at vi anbefaler Velfac og det er ganske enkelt fordi, det er vinduer i kvalitet, der holder længere i et unikt design.

Hvad koster Velfac vinduer?

Er du interesseret i et godt tilbud på nye Velfac vinduer i din bolig, kommer vi gerne og giver vores faglige vurdering af, hvad det vil koste. Det er ganske uforpligtende, så benyt dig endelig af tilbuddet.

Om du befinder dig i Albertslund, Ishøj, Glostrup, Brøndby eller et helt femte sted, har ikke den store betydning. Vi kommer ud til dig, og sørger for at du får den rette rådgivning og vejledning.

Kontakt os på telefon 43 96 60 63, eller skriv til bh@bhbyg.dk, så vi kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer i din bolig.​ Du kan også læse mere om Velfac vinduer på deres egen hjemmeside.

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.