Medlem af Byg Garanti​

Eksperter i Velfac vinduer​

Energioptimering af din bolig​

Ring til os:

40 10 60 63

Velfac vinduer er i højeste kvalitet

Skal du have nye vinduer i din bolig, kan vi varmt anbefale Velfac vinduer. I vores optik er Velfac de bedste og flotteste vinduer på markedet, som vi dagligt monterer i alle slags boliger i blandt andet Albertslund, Brøndby og Glostrup, som er de lokale kommuner. Har du ældre, utætte vinduer, som trænger til at blive skiftet ud, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet Velfac 200, som er vedligeholdelsesfri vinduer, der ikke skal males eller plejes overhovedet. Vi giver 10 års garanti på alle Velfac vinduer, hvilket giver dig sikkerhed for, at det er kvalitet, der holder. Vi kan klare selve udskiftning på en uge (5 arbejdsdage) - naturligvis afhængigt af, hvor mange det drejer sig om.

Bestil dine Velfac vinduer hos os

Hos Vestegnens Vinduer er vi autoriserede vinduesmestre, som er specialister i at håndtere alle Velfac vinduer. Der er en grund til, at vi blandt andet anbefaler Velfac 200 - og det er ganske enkelt fordi, det er vinduer, der holder længere. 

De er også i stand til at holde på varmen bedre end mange andre typer vinduer.​ De skaber et bedre indeklima og sparer dig som boligejer for spildte penge på varmebudgettet.

Har du gamle vinduer, der ikke er tidssvarende, oplever du sikkert, at dit energiforbrug er højere, end hvad det er i et nyere hus. Det kan blandt andet skyldes utætte vinduer, som ikke er energioptimerede og i stand til at holde på varmen. Det får du med Velfac vinduer.

Hvad koster Velfac vinduer?

Er du interesseret i et godt tilbud på nye Velfac vinduer i din bolig, kommer vi gerne og giver vores faglige vurdering af, hvad det vil koste. Det er ganske uforpligtende, så benyt dig endelig af tilbuddet.

Kontakt os på telefon 40 10 60 63, eller skriv til bh@bhbyg.dk, så vi kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer i din bolig.​ Du kan også læse mere om Velfac vinduer på deres egen hjemmeside.

​Få et uforpligtende besøg

​Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestegnens Vinduer  /  CVR: 29612536  /  Herstedøstergade 16, 2620 Albertslund  /  Telefon: 40 10 60 63  /  E-mail: bh@bhbyg.dk