Velfac vinduer er i højeste kvalitet - Luk lyset ind!

Skal du have nye vinduer i din bolig, kan vi varmt anbefale Velfac vinduer. I vores optik er Velfac de bedste og flotteste vinduer på markedet, som vi dagligt monterer i alle slags boliger. Har du ældre, utætte vinduer, som trænger til at blive skiftet ud, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet Velfac 200 Energy, der kræver minimal vedligeholdelse. 

Vi rådgiver dig om vinduer efter dit behov. Der er bl.a. mulighed for at få soldæmpende glas, lydglas, vendbare vinduer og ekstra sikkerhed.

Du har mange muligheder for tilpasning af din vindues løsning. Vi står klar til at rådgive dig, så du opnår det bedste resultat til dit hjem.​ Vi kan levere og montere Velfac vinduer i og omkring Nordsjælland og København, eksempelvis i Brøndby, Albertslund og Glostrup.

Velfac vinduer til alle slags huse: 

Afhængigt af hvilken type bolig du har, vil vi anbefale et af ovenstående systemer, som vi selvfølgelig vil uddybe overfor dig ved et uforpligtende besøg

Bestil dine Velfac vinduer hos os

Hos Vestegnens Vinduer A/S er vi certificerede Velfac Vinduesmester, som er specialister i at montere alle Velfac vinduer.  Det har vi været siden det var muligt at blive Velfac Vinduesmester i 2005. Der er en grund til, at vi anbefaler Velfac og det er ganske enkelt fordi, det er vinduer i kvalitet, der holder længere i et unikt design.

Kontakt os og få et tilbud

​Hvis du kunne tænke dig en uforpligtende pris på at få monteret Velfac vinduer hjemme ved dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os på telefon 43 96 60 63, eller skrive til bh@bhbyg.dk. Så kan vi hjælpe dig med udskiftning af vinduer i din bolig.​ Du kan også læse mere om Velfac vinduer på deres egen hjemmeside.

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.