Medlem af Byg Garanti​

Eksperter i Velfac vinduer​

Energioptimering af din bolig​

Ring til os:

40 10 60 63

​Udskiftning af døre udføres i høj kvalitet

​Hos Vestegnens Vinduer tilbyder vi professionel levering og udskiftning af døre og karme for kunder i Albertslund, Brøndby, Glostrup og omegn. VI kan blandt andet levere alle typer facadedøre og hoveddørspartier, herunder også i vedligeholdelsesfri Træ/Alu.

Ønsker du en indbrudssikret dør, er der mulighed for ekstra sikring mod indbrud med sikkerhedsbeslag og ekstra låsekasse i dørene ved vores udskiftning af døre.

Vi kan tilbyde følgende nye døre:

  • ​​Facadedøre
  • Hoveddøre
  • Hoveddørspartier
  • Terrassedøre
  • Skydedøre
  • Sikkerhedsdøre

Vi har en lang række af gode samarbejdspartnere, som vi har rigtig god erfaring med, når vi køber nye døre. Vi anbefaler og benytter selv deres produkter, da vi kan stå inde for deres høje kvalitet.​

Vi samarbejder blandt andet med:​

​Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre

Trænger dørene i huset til at blive udskiftet, så kan det godt betale sig at få en professionel til at stå for arbejdet. Hos Vestegnens Vinduer har vi en række samarbejdspartnere, der leverer kvalitetsprodukter, og vi tilbyder selvfølgelig også udskiftning af døre, som vi monterer selv.

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af døre, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 40 10 60 63 eller ved at skrive til vores e-mail bh@bhbyg.dk.​ Vi kan også hjælpe dig med udskiftning af skydedøre, som du kan læse mere om her.

​Få et uforpligtende besøg

​Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestegnens Vinduer  /  CVR: 29612536  /  Herstedøstergade 16, 2620 Albertslund  /  Telefon: 40 10 60 63  /  E-mail: bh@bhbyg.dk