​Udskiftning af døre udføres i høj kvalitet

​Få skiftet alle slags døre hos os

​​Hos Vestegnens Vinduer A/S tilbyder vi professionel levering og udskiftning af alle slags døre. Vi leverer altid professionelle resultater af højeste kvalitet, som du kan være glad for de næste mange år. Vi kører rundt og tilbyder udskiftning af døre i hele København, blandt andet i Albertslund, Glostrup og Brøndby, og tager også gerne imod opgaver i Nordsjælland.

Vi kan blandt andet levere forskellige langtidsholdbare facadedøre og hoveddørspartier i materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Ønsker du en indbrudssikret dør, kan vi montere sikkerhedsbeslag og en ekstra låsekasse i dørene ved vores udskiftning af døre.

Derudover kan vores tømrermester​ også tilbyde levering og montering af en Daloc sikkerhedsdør til lejligheder, hvis du ønsker dig en af de sikreste løsninger på markedet.

Vi kan tilbyde mange forskellige nye døre

Uanset hvilken form for dør, du vil have skiftet ud, så klarer vi opgaven for dig. Hvis du ønsker at få udskiftet flere døre i dit hjem med henblik på at holde på varmen og spare på energiregnskabet, så kan vi tilbyde dig kompetent energivejledning.​

Vi kan tilbyde udskiftning af følgende typer døre:

  • ​​Facadedøre
  • Hoveddøre
  • Hoveddørspartier

Vi har en lang række af gode samarbejdspartnere, som vi har rigtig god erfaring med, når vi køber nye døre. Vi anbefaler og benytter selv deres produkter, da vi ved, at vi kan stå inde for deres høje kvalitet.​

Vi samarbejder blandt andet med:​​

Udover leverandører og producenter af døre, har vi også et særligt godt kendskab til forskellige designerhuse og arkitektfirmaer. Blandt andet er vi eksperter i udskiftning af døre på Johan Christensen huse, Myresjöhuse og Unic-119 huse.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre

​Trænger dørene i dit hus til at blive udskiftet, så kan det godt betale sig at få professionel hjælp til arbejdet. Hos Vestegnens Vinduer A/S har vi en række samarbejdspartnere, der leverer kvalitetsprodukter, som vi sørger for at montere hjemme ved dig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på professionel og kvalitetsrig udskiftning af døre.​

Vi tilbyder også:

Udksiftning af vinduer

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.