​Udskiftning af døre udføres i høj kvalitet

​Hos Vestegnens Vinduer A/S tilbyder vi professionel levering og udskiftning af alle slags døre. Vi kører rundt i hele København, blandt andet i Albertslund, Glostrup og Brøndby, og tager også gerne imod opgaver i Nordsjælland.

Vi kan blandt andet levere alle typer facadedøre og hoveddørspartier, herunder også i vedligeholdelses- fri Træ/Alu.

Ønsker du en indbrudssikret dør, er der mulighed for ekstra sikring mod indbrud med sikkerhedsbeslag og ekstra låsekasse i dørene ved vores udskiftning af døre.

Derudover tilbyder vi også levering og montering af Daloc sikkerheds ståldøre til Lejligheder.

Vi kan tilbyde følgende nye døre:

  • ​​Facadedøre
  • Hoveddøre
  • Hoveddørspartier
  • Terrassedøre
  • Skydedøre
  • Sikkerhedsdøre

Vi har en lang række af gode samarbejdspartnere, som vi har rigtig god erfaring med, når vi køber nye døre. Vi anbefaler og benytter selv deres produkter, da vi kan stå inde for deres høje kvalitet.​

Vi samarbejder blandt andet med:​

​Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre

​Trænger dørene i huset til at blive udskiftet, så kan det godt betale sig at få en professionel til at stå for arbejdet. Hos Vestegnens Vinduer har vi en række samarbejdspartnere, der leverer kvalitetsprodukter, og vi tilbyder selvfølgelig også udskiftning af døre, som vi monterer selv.

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af døre, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 43 96 60 63 eller ved at skrive til vores e-mail bh@bhbyg.dk.​ Vi kan også hjælpe dig med udskiftning af skydedøre, som du kan læse mere om her

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.