Medlem af Byg Garanti​

Eksperter i Velfac vinduer​

Energioptimering af din bolig​

Ring til os:

40 10 60 63

Udskiftning af skydedøre for private og boligselskaber

​Hos Vestegnens Vinduer tilbyder vi udskiftning af skydedøre for private og boligselskaber i Albertslund, Brøndby og Glostrup. Har du én eller flere skydedøre i din bolig eller ejendom, som har set bedre dage, er vi leveringsdygtige og kan montere en ny for dig, i rigtig høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg, hvor du blandt andet finder energirigtige skydedøre, med energiglas og termoruder, der holder i mange år.

Vi har mange års erfaring og ikke mindst speciale, i udskiftning af skydedøre. Vi forhandler og monterer nye døre, vinduer, skydedøre, terrassedøre og ovenlysvinduer til kvalitetsbevidste boligejere, som ønsker, eksempelvis en ny skydedør i bedre kvalitet. Vi giver desuden 10 års garanti på din nye skydedør.

Professionel og grundig udskiftning af skydedøre

Når det kommer til skydedøre, er det vigtigt, at de åbner og lukker nemt og gnidningsfrit. Ved udskiftning af skydedøre skal man derfor sørge for, at de bliver monteret 100% korrekt, således at der ikke opstår uhensigtsmæssigt slid, fordi de ikke sidder, som de bør.

Ønsker du nogle nye skydedøre, har vi nogle, som er vedligeholdelsesfri og aldrig skal males.

​Vi udfører desuden alt inden for vinduer og døre lige fra reparation af en dør til komplette energirenoveringer i enfamiliehuse og andelsboliger. I forbindelse med dette er vi blevet dygtige til montering og udskiftning af døre.

​Igennem alle årene har den håndværksmæssige kvalitet og hensyntagen til vores kunder været altafgørende for vores beståen. Vi ved, hvad vi laver - og vi er yderst professionelle og grundige.

Få et godt tilbud på nye skydedøre og montering

Hos Vestegnens Vinduer er vi et kvalitetsbevidst firma med veluddannede ​medarbejdere, der står klar til at vejlede dig omkring materialer og typen af skydedør.

Hvis du har en gammel skydedør, kan det være en god idé at undersøge tætheden på skydedørens lister og ramme, da disse er store og dermed kan have stor indflydelse på varmeafledningen i huset. Skal du have en pris på udskiftning af skydedøre i din bolig, er vi klar til at give dig et tilbud.

Kontakt os for et godt tilbud vedrørende udskiftning af din gamle skydedør på telefon 40 10 60 63, eller skriv til bh@bhbyg.dk.​

​Få et uforpligtende besøg

​Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestegnens Vinduer  /  CVR: 29612536  /  Herstedøstergade 16, 2620 Albertslund  /  Telefon: 40 10 60 63  /  E-mail: bh@bhbyg.dk