Professionel udskiftning af skydedøre

Få et bedre energiregnskab med nye døre

​Har du problemer med en skydedør, og leder du i den forbindelse efter et kompetent firma, der har erfaring og ekspertise indenfor udskiftning af skydedøre? Så er du kommet til det rette sted. 

​Hos Vestegnens Vinduer A/S har vi stor erfaring med udskiftning af skydedøre, og vi leverer altid detaljerige resultater af højeste kvalitet.

Vores tømrermester​har et bredt udvalg af skydedøre, og du kan blandt andet finde energioptimerende døre med energiglas og termoruder. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du kan spare på energien med udskiftning af skydedøre, så kan vi også tilbyde dig energivejledning. Vi holder til i Albertslund og kan derfor tilbyde at skifte skydedøre ud for kunder i lokalområdet, herunder Glostrup og Brøndby, men også i resten af København og i Nordsjælland.

​Udskiftning af skydedøre til den kvalitetsbevidste boligejer

Vi forhandler og  står for udskiftning af døre, vinduer, skydedøre, terrassedøre og ovenlysvinduer til kvalitetsbevidste boligejere, som kun ønsker de bedste løsninger. Vi giver desuden 10 års garanti på din nye skydedør.

Det kan variere, hvordan man skal montere en skydedør afhængigt af hustypen. Vi har stor erfaring med at udskifte skydedøre på flere forskellige klassiske designerhuse, herunder Johan Christensen huse, Unic-119 huse og Myresjöhuse.​

Få et godt tilbud på nye skydedøre og montering

Hos Vestegnens Vinduer A/S er vi et kvalitetsbevidst firma med veluddannede ​medarbejdere, der står klar til at vejlede dig omkring materialer og typen af skydedør.


Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af din gamle skydedør. Så hjælper vi dig med en løsning af højeste kvalitet, der lever op til dine forventninger.

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.