Udskiftning af skydedøre

​Hos Vestegnens Vinduer A/S tilbyder vi udskiftning af skydedøre. Har du én eller flere skydedøre i din bolig, som har set bedre dage, er vi leveringsdygtige og kan montere en ny for dig, i rigtig høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg, hvor du blandt andet finder energirigtige skydedøre, med energiglas og termoruder, der holder i mange år.

Vi har mange års erfaring og ikke mindst speciale, i udskiftning af skydedøre, hvilket et utal af kunder i Albertslund, Glostrup, Ishøj, Brøndby, København og omegn gennem årene har fået glæde af.

Vi forhandler og monterer nye døre, vinduer, skydedøre, terrassedøre og ovenlysvinduer til kvalitetsbevidste boligejere, som ønsker, eksempelvis en ny skydedør i bedre kvalitet. Vi giver desuden 10 års garanti på din nye skydedør.

Når det kommer til skydedøre, er det vigtigt, at de åbner og lukker nemt og gnidningsfrit. Ved udskiftning af skydedøre skal man derfor sørge for, at de bliver monteret 100% korrekt, således at der ikke opstår uhensigtsmæssigt slid, fordi de ikke sidder, som de bør.​

Få et godt tilbud på nye skydedøre og montering

Hos Vestegnens Vinduer A/S er vi et kvalitetsbevidst firma med veluddannede ​medarbejdere, der står klar til at vejlede dig omkring materialer og typen af skydedør.

Kontakt os for et godt tilbud vedrørende udskiftning af din gamle skydedør på telefon bh@bhbyg.dk.​​​

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.