Udskiftning af vinduer udføres professionelt​

​Vi skifter dine vinduer med kvalitetsresultater

​Er dine vinduer nedslidte, og trænger de til at blive udskiftet? Så kan vi hos Vestegnens Vinduer A/S tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi tilbyder professionel udskiftning af vinduer med produkter af højeste kvalitet.

Med udgangspunkt i Albertslund kører vi rundt i hele København, herunder i Brøndby og Glostrup, samt til Nordsjælland og tilbyder kompetent udskiftning af vinduer.

​​

Vælg mellem flere forskellige nye vinduer

​Hos vores tømrermester kan du vælge mellem flere forskellige løsninger og vinduer. Vi kan levere alle typer vinduer og vinduespartier, herunder træ- og alu-vinduer, der kræver minimal vedligeholdelse, samt Energi A+ vinduer, som sparer på dit energiforbrug. For at sikre dig en energivenlig løsning, der passer præcist til dit hjem, kommer vores uddannede energivejleder også gerne ud og rådgiver dig i forhold til dine nye vinduer.

Ved professionel udskiftning af vinduer kan vi tilbyde levering og montering af vinduer og døre fra Danmarks førende fabrikanter – eksempelvis Velfac vinduer.

Vi kan blandt andet tilbyde nye vinduer med:

  • Aluminium udvendigt, så vinduerne aldrig skal males.
  • 3-lags lavenergi termoruder, der holder kulden ude og varmeregningen lav. Energi A.
  • Unikt design – smukt både indvendigt og udvendigt.
  • Mere dagslys i dit hjem.
  • Øget tryghed med indbrudssikring i vinduerne.
  • Lydglas der holder støjen ude.
  • Soldæmpende glas – holder temperaturen nede indenfor, samtidig med at der slippes en stor mængde dagslys ind i din bolig, hvilket skaber et bedre indeklima.

​Vi står klar til at rådgive dig, så du får den af vores mange løsninger, der passer bedst til dine behov. Vi tilbyder også udskiftning af døre.

Vi har stor erfaring med følgende samarbejdspartnere og anbefaler deres produkter, da vi kan stå inden for deres kvalitet:​​​​

Vi har ligeledes stor erfaring med at skifte vinduer ud på forskellige klassiske designerhuse. Vi kan derfor eksempelvis også tilbyde vinduesudskiftning på Unic-119 huse, Johan Christensen huse og Myresjöhuse.

​Kontakt os for et tilbud på udskiftning af vinduer

Har du brug for professionel rådgivning eller vejledning vedrørende, hvilke nye vinduer du skal vælge, eller ønsker du blot at få en uforpligtende pris på udskiftning af vinduer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 43 96 60 63, eller du kan skrive til vores e-mail bh@bhbyg.dk.

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.