Udskiftning af vinduer udføres professionelt​

​Er vinduerne nedslidte og trænger de til at blive udskiftet, kan vi hos Vestegnens Vinduer A/S tilbyde flere forskellige løsninger. Alle vores løsninger indeholder kvalitetsprodukter og professionel udskiftning af vinduer. 

Med udgangspunkt i Albertslund kører vi gerne rundt i hele København, herunder i Brøndby og Glostrup, samt til Nordsjælland og tilbyder professionel udskiftning af vinduer.

Vælg mellem flere forskellige løsninger på nye vinduer

​Som nævnt har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige løsninger hos os. Vi kan levere alle typer vinduer og vinduespartier, herunder også vedligeholdelsesfri træ/alu vinduer samt trelags lavenergi Energi A+ til energirenoveringer i forbindelse med montering af vinduer.

Du har mange muligheder for tilpasning af din vinduesløsning. Vi står klar til at rådgive, så du opnår det bedste resultat til din bolig ud fra dine behov. Ved professionel udskiftning af vinduer kan vi tilbyde levering og montering af vinduer og døre fra Danmarks førende fabrikanter - eksempelvis Velfac vinduer.

Vi kan tilbyde nye vinduer med bl.a.:

  • Aluminium udvendigt, så vinduerne Aldrig skal males.
  • 3 lags Lavenergi termoruder, der holder kulden ude og varmeregningen lav. Energi A.
  • Unikt design - smukt indefra og udefra.
  • Mere dagslys i dit hjem - dagslys giver øget velvære.
  • Øget tryghed - indbrudssikring er standard.
  • Lydglas - Holder støjen ude.
  • Soldæmpende glas - Holder indendørs-        temperaturen nede, samtidig med at der slippes en stor mængde dagslys ind i din bolig. Hvilket skaber et bedre indeklima.

Der er mange muligheder og løsninger. Vestegnens

Vinduer A/S står klar til at rådgive, så du opnår det

bedste resultat ud fra dine behov.

Vi har stor erfaring med følgende samarbejdspartnere og anbefaler deres produkter, da vi kan stå inden for deres kvalitet:​​

​Hvad koster en udskiftning af vinduer?

Har du brug for professionel rådgivning eller vejledning vedrørende, hvilke nye vinduer du skal vælge, eller ønsker du blot at få en uforpligtende pris på udskiftning af vinduer, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 43 96 60 63, eller du kan skrive til vores e-mail bh@bhbyg.dk.

Få et uforpligtende besøg

Bliv ringet op af vores vinduesrådgiver Bjarne K. Hansen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er en tømrervirksomhed med mange års erfaring indenfor udskiftninger af alle slags døre og vinduer. 

Kvaliteten i arbejdets udførsel og kundernes tilfredshed, er de største kerneværdier i virksomheden, og har været det siden familien startede firmaet i 1815.

Kontakt os direkte!

Du kan os sende os en mail på bh@bhbyg.dk.